Medlemskap

För att bli medlem i GRiS är det viktigt att tycka om att resa till spännande ställen som andra lärosäten och kunna ta med sig ett strålande humör!

Medlemskapet kostar 120:-

Medlemskapet är giltigt så länge man är aktiv medlem. Medlemskapet inaktiveras för den som inte närvarat vid någon av föreningen arrangerade utomstädesresor eller andra av föreningen arrangerade evenemang under en period av två år. OBS! Kom även ihåg att det är ditt ansvar att läsa igenom medlemsvillkoren nedan när du blir medlem.

Hur gör man?

- Hälsa på oss när vi står och säljer medlemskap i räv- eller fårhallen vid utvalda tillfällen.
- Skicka ett mail till vice@grishig.se
Mailet ska innehålla:
  • Namn
  • Personnr
  • Mailadress
- Sedan betalar man in 120:- på vårat konto alternativt swish.
- När du ansöker om medlemskap och lämnar dina uppgifter till föreningen, godkänner du att GRiS hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Dina personuppgifter kommer att sparas i vårt medlemsregister så länge ditt medlemskap är aktivt. Om du skulle vilja att dina personuppgifter ska bli raderade ur medlemsregistret, kontakta Vice ordförande: vice@grishig.se

Betalningsinfo:

Bank: Swedbank Clearing: 8103-4 Konto: 923 192 389-8

SWISH: Nummer: 123 096 16 80 Meddelande: Vad betalningen avser.

VIKTIGT: SKRIV NAMN OCH EFTERNAMN (XX XXX) I MEDDELANDET SÅ VI VET VEM SOM BETALAR.

Medlemsvillkor GRiS:

Att vara medlem i GRiS

Att vara medlem i GRiS innebär att du får delta på event anordnade av GRiS och följa med på olika typer av event runt om i Studentsverige. Under eventen får du många nya vänner runt om Sverige och samlar på dig minnen för livet, du får dessutom vara med i en härlig gemenskap med andra GRiSar.  

Utebliven betalning - anmälan resa

Att åka på resor kan innebära en del kostnader. Resor och evenemang som arrangeras av GRiS och som kräver en betalning ska betalas till föreningen innan ett bestämt datum. Datumet kommer alltid stå angivit i det aktuella evenemanget. Det är det som står där som gäller om inget oförutsett händer.     Vid utebliven betalning inför en resa eller ett event tillåts du inte åka med innan betalningen genomförts. Har du en tidigare skuld till GRiS kommer du inte heller kunna boka och vara med på kommande resor. Så fort skulden är betalad är du välkommen att följa med på aktiviteter med oss som vanligt igen. 

GRiS-tröjan

Alla medlemmar i GRiS har möjlighet att köpa en GRiS-tröja. Tröjan kan användas vid olika typer av GRiS-event och när du använder GRiS-tröjan representerar du föreningen. Vi uppmuntrar till många olika typer av skojigheter när du bär tröjan och knyter många kontakter. Att använda GRiS-tröjan ska vara kopplat till massa roliga minnen och äventyr.   Eftersom du representerar föreningen när du använder din tröja har du också ett ansvar. Om du skulle göra någonting som bryter mot gällande svensk lagstiftning har styrelsen rätt att besluta om att du inte får närvara på event anordnade av GRiS en period som styrelsen finner lämplig. Ditt medlemskap kommer vara aktivt under pausen. Efter att paus-tiden har löpt ut är du varmt välkommen att vara med på event anordnade av GRiS igen, förutsatt att ditt medlemskap fortfarande är aktivt. 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp