Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

GRiS goes AG-19!

maj 9 - maj 12

VI ÅKER TILL ABSOLUT GOTLAND!

Som vi har väntat! Som vi har längtat! Absolut Gotland är tillbaka!

9-12 Maj styr vi kosan mot Gotland och Visby för en fantastisk fyradagarsfest tillsammans med overallare från Sveriges alla hörn! Det bjuds på skattjakt, sittning och tävlingar i traditionella Gotlandslekar. Pubkvällar och klubbnätter,allt som en fantastisk helg på Sveriges paradisö kan erbjuda!

Mer info om evenemanget hittar du på absolutgotland.se eller i det officiella evenemanget!
https://www.facebook.com/events/275678436440265/

Självklart är detta något för oss GRiSar! Därför vallfärdar vi dit tillsammans i ett lag. Anmälan till detta kommer att dyka upp i evenemanget inom kort, så håll ögonen öppna!

————————————————————————————————————————————————————————-

Här kommer också lite halvtråkig men HELVIKTIG info till dig som bestämt dig för att åka på AG:

– Anmälan är öppen mellan 13 mars klockan 11.00 och stänger igen den 17 mars klockan 21.00. Obervera att anmälan är bindande och att du måste vara medlem i GRiS.
– De 20 första anmälningarna har en garanterad plats i GRiS-laget. Efter det anmäler hamnar man på reservlista som innebär att vi ser över möjligheterna till att styra upp ett andra grislag.
– Tänk på att transport inte ingår i bokningspriset, detta är heller inte något som GRiS organiserar upp. Resan till färjan och färjan till Gotland bokas alltså på egen hand.
– Viktigt! GRiS anmäler laget till Absolut Gotland då deras bokning öppnar. Detta är en resa med högt tryck och därför kan vi inte garantera till 100% att laget hinner bokas. Såklart gör vi vårt yttersta för att hinna och meddelar alla anmälda ifall platserna har hunnit ta slut.

 

Kom igen, det blir absolut knorr!

Detaljer

Börjar:
maj 9
Slutar:
maj 12
Evenemang Kategori:

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp